Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε για την εμπειρία του ως δανεικός από την ΑΕΚ στην Γκόρνικ, για την προοπτική της επιστροφής του στην Ένωση αλλά και για το πέρασμά του από τη Λαμία.

O Αιγιώτης δεξιός μπακ παραχώρησε συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και αναλυτικά είπε:

Για τη μεταγραφή στην Γκόρνικ: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και ήρθα εδώ. Παίζαμε αγώνα με την ΑΕΚ στον Πανιώνιο. Μετά το ματς μίλησα με τον Γιακουμάκη, μου είπε πως υπάρχει αυτή η προοπτική και του είπα ότι εννοείται πως θέλω να πάω. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή και αποφασίσαμε με τον Γιώργο να έρθουμε. Ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά ήθελα και να δοκιμάσω την εμπειρία του εξωτερικού και γι’ αυτό αποφάσισα γρήγορα».Remaining Time-0:01FullscreenMute

Για το δώρο με το κοτόπουλο που του έκαναν: «Το κοτόπουλο είναι έθιμο της ομάδας. Ξαφνιάστηκα και εγώ. Βέβαια έχω έναν συμπαίκτη που μιλάει καλά τα ελληνικά και μου εξήγησε ότι είναι έθιμο της ομάδας έπειτα από κάθε εντός έδρας παιχνίδι να δίνουν ένα κοτόπουλο στον MVP. Το κοτόπουλο το δίνει ένας από τους πιο παλιούς οπαδούς της ομάδας και είναι ζωντανός θρύλος εδώ. Σε κάθε παιχνίδι κάθεται σε συγκεκριμένη θέση στην κερκίδα και έχει ένα κουδούνι που το χτυπάει αρκετές φορές».