Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με e-mail που έστειλε σε όλες τις Ενώσεις της, κάνει γνωστό ότι θα δώσει μεγάλη προτεραιότητα στην στελέχωση των Μεικτών ομάδων Κ12-Κ14 και θα επιχορηγήσει με το ποσό των 5.000 ευρώ την πρόσληψη προπονητών που θα πληρούν τα κριτήρια που αναγράφονται στον κανονισμό των προπονητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-ενημέρωση της ΕΠΟ

Εκ μέρους του κ.Βρακά προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής και για τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό σας ως Ένωση θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα σημεία : 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΕΝΩΣΗ

Κάθε Ένωση (αν έχει προβεί σε κάποια προκήρυξη) θα πρέπει να εναρμονίσει την προκήρυξή της με τον Κανονισμό Προπονητών που ενέκρινε η τελευταία Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. (31.7.2019)

Ήδη οι κανονισμοί είναι αναρτησμένοι στο επίσημο site της Ομοσπονδίας.

Παρακαλώ να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον Κανονισμό Διεξαγωγής Αγώνων Αναπτυξιακών Ηλικιών.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Στο επίσημο site της ΕΠΟ στην ενότητα Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ποδοσφαίρου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα παράβολα που αφορούν τις Σχολές Προπονητών και τις Σχολές Επανεξέτασης. Τα παράβολα ισχύουν από 31.7.2019 και έπειτα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Κάθε Ένωση θα λειτουργήσει Μικτές Ομάδες στις ηλικίες των Κ-12 και Κ-14.

Η Ε.Π.Ο. θα ανακοινώσει τη νέα μορφή των αγώνων που σύντομα θα σας αποσταλλεί.

Επιπλέον η ΕΠΟ θα υποστηρίξει οικονομικά την κάθε Ένωση με το ποσό των 5.000 €. Το ποσό θα δοθεί για την πρόσληψη προπονητών που θα έχουν την εποπτεία λειτουργίας των Μικτών ομάδων με τα ανάλογα – κατάλληλα κριτήρια (αναγράφονται στον Κανονισμό Προπονητών). Κάθε Ένωση οφείλει να αποστείλει την δεκάμηνη σύμβαση (Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020) που θα υπογράψει με τους προπονητές της στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης (Στο email : chsiskos@epo.gr, ο κ.Σίσκος είναι ο Grassroots Manager της ΕΠΟ)