H Aκαδημία του Δαβουρλή Κ. ‘92, συγκαταλέγεται στους πιο πολύτιμους «αιμοδότες» του Αχαϊκού ποδοσφαίρου, αναδεικνύοντας  ποδοσφαιριστές που φορούν την φανέλα της Παναχαϊκής και όχι μόνο.

Ο 18χρονος επιτελικός μέσος, Κώστας Πρέμτος είναι το ταλέντο που θα ασχοληθούμε σήμερα.

Έχει συμμετάσχει σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ομάδας του.

Οι εμφανίσεις του αυτές ήταν και το εισιτήριο του για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, όπου παίρνει τις ευκαιρίες του από τον Δημήτρη Ράπτη, σε μια δύσκολη πάντως χρονιά λογω των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο ανταγωνισμός για την θέση 10 είναι μεγάλος σε μια ομάδα που παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για να σωθεί, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δαβουρλής  μπορεί να βοηθήσει με τα ποιοτικά αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς έχει καλή κάθετη πάσα και δεν υπολείπεται τεχνικής κατάρτισης…

Θετικό είναι και το γεγονός ότι ο νυν προπονητής του Δαβουρλή αρέσκεται να δουλεύει με τα νέα παιδιά και να αναβαθμίζει το παιχνίδι τους, και πιστεύουμε ότι σε βάθος χρόνου θα δούμε τον Πρέμτο να διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στην ομάδα.

Who is …

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ 27/01/2002
ΒΑΡΟΣ 62
ΎΨΟΣ 1.68
ΘΕΣΗ Επιτελικός μεσος, αριστερό εξτρεμ
ΠΟΔΙ Δεξί

Ας δoύμε τι είπε στην ιστοσελίδα μας για την ομάδα του για τους στόχους του και το μέλλον.

Συνέντευξη στο Νίκο Παπαστεφανάτο

Πες μας δύο λόγια για την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Δαβουρλή:

«Κάνει εξαιρετική δουλειά η Ακαδημία και προσπαθεί να μας παρέχει ότι είναι δυνατόν για το καλό το δικό μας. Γενικότερα όλοι οι προπονητές ενδιαφέρονται για εμάς και για την ατομική βελτίωση μας και σε ότι αφορά τον χώρο του ποδόσφαιρου και στο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο»

Για τον φετινό στόχο της ομάδας; Ήταν σε ένα δύσκολο όμιλο και παίζουν πλέον πολλά παιδιά από την ακαδημία . Δεν είναι κέρδος αυτό?

«Ο στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία φέτος. Ειναι μεγάλο κέρδος για την Ακαδημία και για τα παιδιά που αγωνίζονται στο αντρικό, διότι παίρνουν εμπειρίες μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Ετσι θα μπορέσουν να προσφέρουν μελλοντικά την βοήθεια τους στην ομάδα που τους ανέδειξε και αν τους δωθει η ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω».

Είσαι ικανοποιημένος από την δική σου παρουσία; Θεωρείς ότι αν δεν είχες τις πανελλήνιες θα είχες καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο?

«Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω  πολλά περισσότερα στην ομάδα μου. Τα μαθήματα με κράτησαν πίσω και αυτό είναι λογικό στο να μην μπορέσω να δώσω το 100% του εαυτού μου στους αγώνες. Αλλά έχω ως προτεραιότητα μου τις  Πανελλήνιες εξετάσεις».

Θα θυσιαζες τις Πανελλήνιες για ένα επαγγελματικό συμβολαιο ? Η θα προσπαθούσες να τα συνδυάσεις, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο στις μέρες μας;

«Θα προσπαθούσα να τα συνδυάσω και τα δύο, διότι ποτέ δεν ξέρεις το πως θα εξελιχθεί η καριέρα σου στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο κάποιος να φτάσει πολύ ψηλά και να διακριθεί».

Τι συναισθήματα έχεις όταν φοράς την φανέλα του Δαβουρλή;

«Τα συναισθήματα είναι μόνο χαρά και υπερηφάνεια. Φοράω μια φανέλα με το όνομα του ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε μέσα απο την Παναχαϊκή την ομάδα της πόλης μας»

Ποιο θεωρείς ότι είναι το προσόν σου στο ποδόσφαιρο και ποιο το μείον σου;

«Το δυνατό μου προσόν πιστεύω πως είναι οι κάθετες  πάσες μου. Το μείον μου είναι πως  μέσα απο τις συνθήκες ενός αγώνα μπορεί να επηρεάστω και έτσι να πέσει και η απόδοση μου μεσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ποιον θα ήθελες να ευχαριστήσεις για όσα σου έχει προσφέρει έως τώρα στο ποδόσφαιρο; 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό τιμ του Δαβουρλή αλλά και την οικογένειά μου. Περισσότερο όμως τον πατέρα μου που οπότε μπορούσε έκανε ότι ηταν δυνατόν για να έρθει να με στηρίξει στους αγώνες αλλα και στις προπονήσεις».