Παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα σε συνέντευξη τύπου το νέο πλαίσιο λειτουργίας των ομάδων Κ-19 και Κ-17 που πέρασε στην εποπτεία της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣΑ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», βρέθηκε εκτός από τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο Παναγιώτης Βαγγελάκος μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, η Διονυσία Λουκοπούλου εκπρόσωπος της εταιρείας A & D sportsmanagement, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Γιώργος Σωτηρόπουλος.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συνεργαστούμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή. Στόχος της ομάδας μας είναι να δημιουργήσουμε τα σκαλοπάτια που πρέπει να ακολουθήσει ένας ποδοσφαιριστής για να φτάσει στην Παναχαϊκή. Προπονητής της Κ-19 και της Κ-17 θα είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο της Νίκης Προαστείου. Η ομάδα Νέων θα αποτελείται από ηλικίες 2002 και 2003, ενώ θα υπάρχει και ένας μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών γεννημένοι το 2001″. Αποτελείται από 26 αθλητές. Προπονητη, γυμναστη – εργοφυσιολογο,φροντιστή, φυσικοθεραπευτη,ιατρο (εκκρεμει τερματοφυλακων). Αγωνίζεται σε πρωτάθλημα οπού επιτρέπονται αθλητες έως και 2000 με αποτέλεσμα όλα της τα παιχνίδια να είναι ανταγωνιστικά. Στόχος να κάνει τα παιδιά άντρες, ώστε να μπορούν να στελεχώσουν ανδρικές ομάδες (Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ) και μετέπειτα την Ά ομάδα της Παναχαϊκής. Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.Εφόσον πλέον δεν υπάρχει πρωτάθλημα   κ16 της ΕΠΟ, η Παναχαϊκή θα παίξει αυτό το ρόλο. Ή Παναχαϊκή καλύπτει αυτό το κενό.  Με την έναρξη της νέας χρονιάς θα αρχισουν οι εγγραφές στο δίκτυο της Παναχαϊκής. Στόχος είναι όλες οι ακαδημίες να μπουν υπο την σκέπη της Παναχαϊκής.

Στόχος είναι να φτάσουν με ασφαλή τρόπο σε όσο τον δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το περιβάλλον.», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντίνος Παπαγιαννόπουλος.

*Την προσεχή Τετάρτη (21/8) το πρωί στο γήπεδο Προαστείου θα γίνει και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Νέων.