Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του Patras Beach House.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια υπερσύγχρονη αθλητική εγκατάσταση που περιλαμβάνει 2 γήπεδα Beach volley Ολυμπιακών διαστάσεων διπλά στο γηπεδο Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής, στην καρδιά της Πατρας το οποίο φιλοδοξεί να συνδυάσει το πιο δημοφιλές άθλημα του καλοκαιριού με την ευχάριστη διάθεση και τη διασκέδαση.

Μια premium εγκατάσταση με ιδιόκτητο μπάρ-εστιατόριο και πολλές παροχές προς τον πελάτη πέρα από το αθλητικό μέρος.

Άνετα σαλόνια, πολυθρόνες, πουφ και ξαπλώστρες θα συνθέτουν ένα σκηνικό το οποίο πέρα από προπονήσεις και παιχνίδια θα μπορεί να φιλοξενήσει party, live event, ποικίλες εκδηλώσεις, εταιρικά event, παιδικά πάρτι κ.α.

(φώτο: έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος του Patras Beach House)

        Κεντρικό πρόσωπο του project είναι η διεθνής αθλήτρια Beach Volley με την Εθνική́ Ομάδα Κύπρου πατρινή́ κατά́ το ήμισυ Μαριώτα Αγγελοπούλου. Ενδεικτικά́ αναφέρουμε ότι έχει αγωνιστεί́ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού́, της Κηφισιάς, της Ανόρθωσης, της Παναχαϊκής κ.α. έχοντας κατακτήσει κύπελα και πρωταθλήματα Κύπρου ενώ́ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες Beach Volley που έβγαλε ποτέ́ η Ελλάδα και η Κύπρος έχοντας στην κατοχή́ της 12 χρυσά́ μετάλλια σε Πανελληνία τουρνουά́ Masters, συμμέτοχες σε παγκόσμια τουρνουά́ της FIVB ενώ σήμερα βρίσκεται στη θέση 48 Ranking CEV, Με κορυφαίες στιγμές τα 4 χρυσά μετάλλια στους αγώνες μικρών κρατών  4η θέση στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες της Αυστραλίας 2018 και το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση  στους Παράκτιους Μεσογειακούς της Πατρας που την έκανε γνωστή́ στο ευρύ́ κοινό́ της πόλης.

(φώτο, Η Μαριώτα Αγγελοπούλου βραβεύεται ως η κορυφαία ομάδα του 2019 στο Κύπρο από την Ε.Α.Κ. με την συμπαίκτρια της Μ.Κ. /

(φώτo: από το 3 stars FIVB World Tour στη Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019 με την εθνική ομάδα της Κύπρου)

        Το Beach Volley είναι το 2ο πιο δημοφιλές άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων μετα το στίβο. Το Patras Beach House υποδέχεται παιδιά, αρχάριους, ενήλικες και επαγγελματίες για γνωριμία με το Beach Volley με προπονήσεις, εκμάθηση, φιλικά παιχνίδια και τουρνουά. To PBH διδάσκει αποκλειστικά Beach Volley, ένα άθλημα έντονα αναπτυσσόμενο στη διεθνή κοινότητα, εντελώς διαφορετικό από το βόλεϊ σάλας που παίζεται όλο το χρόνο, όχι μόνο σε παραλίες, αλλά και σε πλατείες, βουνά́ και χώρες όπως τη Γερμανία, η Ολλανδία και η Νορβηγία που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο.

       Το Patras Beach House σας περιμένει σε μια premium αθλητική́ εγκατάσταση στο κέντρο της Πάτρας να σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Μπιτς βόλεϊ!

Γενικές Πληροφορίες

-Η εγκατάσταση θα λειτουργεί καθημερινά με ζώνες προπονήσεων,

εκμάθησης και απλής ενοικίασης γηπέδων.

-Η είσοδος είναι από το κλειστό γηπεδο μπάσκετ της Παναχαϊκής.

Επικοινωνία

Instagram: Patrasbeachhouse

Email: Patrasbh@gmail.com

Tel: 6972807170, 6932442822